Nye perspektiver på sikkerhed i Europa - Krumrei, Claus Robert (Udenrigs, 2017)
Tysklands ambassadør i Danmark, Claus Robert Krumrei, gennemgår nogle af de udfordringer, som Europa står overfor i en verden i forandring.