Den store strid om islam - Krasnik, Martin; Skovgaard-Petersen, Jakob (Udenrigs, 2017)
Debat mellem Martin Krasnik og Jakob Skovgaard-Petersen om islam – regionens dominerende religion – i sig selv er et problem i forhold til at skabe fred og demokrati i Mellemøsten?