Danskerne og Rusland: Der plejer ikke at blive krig - Clemmesen, Michael Hesselholt (Udenrigs, 2017)
Michael H. Clemmesen ret- ter i sin artikel en skarp kritik af den ifølge forfatteren udbredte opfattelse, at et russisk angreb på de baltiske lande og eventuelt Bornholm er utænkeligt, og han påviser, hvor mange styrker det i virkeligheden ville kræve at forsvare den lange baltiske landgrænse.