Kinesiske investorer ignorerer Danmark - Marcussen, Martin (Udenrigs, 2018)
Martin Marcussen ser på Kinas investeringer i udlandet og konkluderer, at gode politiske relationer som fx de dansk-kinesiske ikke nødvendigvis skaber flere investeringer; kineserne inveserer dér, hvor de kan hente en gevinst!