Hvad er der galt med Frankrig? - Boisen, Jørn (Udenrigs, 2018)
Jørn Boisen analyserer i en stor artikel baggrunden for de politiske begivenheder, der udspiller sig i Frankrig – fra den manglende opbakning til præsident Emmanuel Macrons politik til ‘de gule veste’.