Tillid i statens tjeneste - Brandt, Ane Kirstine; Thilo, Tina (Tidsskrift for Professionsstudier, 2016)
Københavns Kommune har gennem flere år arbejdet på at implementere ledelsesredskabet Lederens observation af undervisning. Den umiddelbare forventning hos både ledere og lærere er, at redskabet øger lederens mulighed for kontrol. Vi vil undersøge ledelsesredskabet Lederens observation af undervisning i lyset af tillid. Det empiri- ske materiale hertil er indsamlet i 2014 på seks skoler i Københavns Kommune. Artiklen stiller spørgsmålet, om tillid sættes på spil i denne ledelsesteknologi.