Christopher Hood & Ruth Dixon: A Government that Worked Better and Cost Less? Evaluating Three Decades of Reform and Change in UK Central Government - Hansen, Steen Juul (Tidsskrift for Professionsstudier, 2017)
På omslaget til bogen er der et billede fra en væg i templet i Karnak (Luxor) i Ægypten. Det viser en kalender, hvor der er registreret festivaler samt størrelsen af de ofringer, der er foretaget på den enkelte festival. Kalenderen er fra 1450 før Kristi – ca. 3500 år gammelt. Billedet er taget af Ruth Dixon, en af forfatterne til bogen. Det skal minde om, at nogle administrative procedurer og registreringer er mere varige end andre. Med dette billede er temaet for bogen slået an, og det antydes, at New Public Management som ramme for modernisering af den offentlige sektor nok ikke sætter sig samme varige spor, som kalenderen i Karnak.