Mænd i børnehaven – gør de egentlig nogen forskel? - Olsen, Bent; Smeplass, Eli (Tidsskrift for Professionsstudier, 2017)
Det er en udbredt opfattelse, at mænd er en ekstraordinær pædagogisk ressource i børnehaverne, og at man derfor bør fremme en større andel af mandligt ansatte i børnehaverne. Vi skal undersøge og problematisere denne præmis sammen med andre forestillinger om kønsopdelingen på børnehaveområdet.