Kvægavlens og Faareavlens nuværende Stilling og Fremtidsudsigter. Foredrag, d. 4. Marts 1916. - Appel, Axel (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kvægavlens og Faareavlens nuværende Stilling og Fremtidsudsigter. Foredrag, d. 4. Marts 1916.