Feriekursus for Skolelærere i Jordbrug, Planteavl og Husdyrbrug ved Landboskolen ved Lyngby. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Feriekursus for Skolelærere i Jordbrug, Planteavl og Husdyrbrug ved Landboskolen ved Lyngby.