Betydningen af Fedtbestemmelsen som Hjælpemiddel ved Udviklingen af vort Mælkekvæg. Foredrag, d. 7. Marts 1894. - la Cour, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Betydningen af Fedtbestemmelsen som Hjælpemiddel ved Udviklingen af vort Mælkekvæg. Foredrag, d. 7. Marts 1894.