Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter, 1892 — 1893. Sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter, 1892 — 1893. Sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar.