Udviklingen af det røde fynske Malkekvæg og Afsætningsforholdene for det til Østersølandene. - Andersen, S. P. N. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udviklingen af det røde fynske Malkekvæg og Afsætningsforholdene for det til Østersølandene.