Træplantning og Havevæsen i Jylland med særligt Hensyn til det jydske Haveselskab. - Riedel, W. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Træplantning og Havevæsen i Jylland med særligt Hensyn til det jydske Haveselskab.