Forsøgslaboratoriets Fodringsforsøg med Rodfrugter af forskjelligt Tørstofindhold ved Roedyrkningen. - Helweg, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøgslaboratoriets Fodringsforsøg med Rodfrugter af forskjelligt Tørstofindhold ved Roedyrkningen.