Referater af udenlandsk Landbrugslitteratur vedrørende Landbrugets Driftsøkonomi og Produktomsætning. - Appel, Axel (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Referater af udenlandsk Landbrugslitteratur vedrørende Landbrugets Driftsøkonomi og Produktomsætning.