Spredte Træktil Belysning af forskellige Landbrugsorganisationers Udvikling i det 20. Aarhundrede. - Knudsen, H. M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Spredte Træktil Belysning af forskellige Landbrugsorganisationers Udvikling i det 20. Aarhundrede.