Det kgl. danske Landhuslioldningsselskabs Kontrol med Korn og Foderstoffer i Københavns Frihavn i Aaret 1917. - Høyer, James (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det kgl. danske Landhuslioldningsselskabs Kontrol med Korn og Foderstoffer i Københavns Frihavn i Aaret 1917.