Nyere resultater fra vitaminforskningens omraade. Foredrag, efteråret 1938. - Gudjónsson, Sk. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nyere resultater fra vitaminforskningens omraade. Foredrag, efteråret 1938.