Landbrugets Driftsøkonomi under Krigen, belyst ved Regnskabsresultater fra de to første Krigsaar. - Larsen, O. H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugets Driftsøkonomi under Krigen, belyst ved Regnskabsresultater fra de to første Krigsaar.