Trædyrkning som økonomisk rationel Jordbrugsmulighed. Foredrag, den 14. December 1939. - Grøn, A. Howard (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Trædyrkning som økonomisk rationel Jordbrugsmulighed. Foredrag, den 14. December 1939.