Mælkeproduktionen under de nuværende Forhold og Køernes Evne til at udnytte de tilstedeværende Proteinmængder. - Venge, O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Mælkeproduktionen under de nuværende Forhold og Køernes Evne til at udnytte de tilstedeværende Proteinmængder.