Sveriges Forskningskomité for Landbrugsbygninger udsender sin første Beretning. - Agertoft, Kai (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Sveriges Forskningskomité for Landbrugsbygninger udsender sin første Beretning.