Undersøgelser over Spireforhold hos Frø af nogle ondartede danske Ukrudtsplanter. - lngvard Petersen, H.; Lund, Søren (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser over Spireforhold hos Frø af nogle ondartede danske Ukrudtsplanter.