Almindelig Mælkebøtte (Taraxacum vulgare Schrank) .III. Bekæmpelse af Mælkebøtte. - Grøntved, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Almindelig Mælkebøtte (Taraxacum vulgare Schrank) .III. Bekæmpelse af Mælkebøtte.