Undersøgelser over Frøsamlers Værdi til Indsamling af Korn og Ukrudtsfrø i Kornmarker. - Moth Bundgaard, Chr.; Ingvard Petersen, H.; Rasmussen, A. O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser over Frøsamlers Værdi til Indsamling af Korn og Ukrudtsfrø i Kornmarker.