Brandfare og Brandværn i Landbruget. Der kan spares Millionbeløb paa Landbrugets Brandkonto. - Mehlsen, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Brandfare og Brandværn i Landbruget. Der kan spares Millionbeløb paa Landbrugets Brandkonto.