Hans Majestæt Kongens Budskab til sit Folk den 5. Maj 1945. Den tyske Besættelses tunge Aag er hævet. - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hans Majestæt Kongens Budskab til sit Folk den 5. Maj 1945. Den tyske Besættelses tunge Aag er hævet.