Fremtidigt Samarbejdemellem de forskellige Former for landøkonomisk Ungdomsarbejde. - Hjeitholm, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fremtidigt Samarbejdemellem de forskellige Former for landøkonomisk Ungdomsarbejde.