Vilde det ikke være klog Økonomi for Staten at oprette en Forsøgsmaskincentral? - Petersen-Dalum, Johs. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vilde det ikke være klog Økonomi for Staten at oprette en Forsøgsmaskincentral?