Landbrug i U. S. A. Særlig med Henblik paa Husdyrbruget. Delvis efter Foredrag, den 28. Marts 1947. - Wenzel Eskedal, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrug i U. S. A. Særlig med Henblik paa Husdyrbruget. Delvis efter Foredrag, den 28. Marts 1947.