Boganmeldelse. Niels Siggaard: Oplysninger om Sædskifteformer og Foldudbytte fra sjællandske Bøndergaarde 1851 —1913. - Larsen, O. H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Boganmeldelse. Niels Siggaard: Oplysninger om Sædskifteformer og Foldudbytte fra sjællandske Bøndergaarde 1851 —1913.