Om Betydningen af nøjagtige Stofskifteforsøg for Udviklingen af en rationel Fodringslære for Malkekvæget, samt en foreløbig Meddelelse om Forsøgsresultater. - Møllgaard, Holger (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Betydningen af nøjagtige Stofskifteforsøg for Udviklingen af en rationel Fodringslære for Malkekvæget, samt en foreløbig Meddelelse om Forsøgsresultater.