Milk & Dairies Act, 1914. En engelsk Lov om Tilsyn med Produktion og Forhandling af Mælk. - Faber, Harald (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Milk & Dairies Act, 1914. En engelsk Lov om Tilsyn med Produktion og Forhandling af Mælk.