Nogle praktiske Vink ved Benyttelsen af Lov om Handel med Gødnings- og Foderstoffer af 26. Marts 1898. - Christensen, Fr.; Jørgensen, Gunner (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle praktiske Vink ved Benyttelsen af Lov om Handel med Gødnings- og Foderstoffer af 26. Marts 1898.