Det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Fællesrejse til Rhinprovinsen den 15.—28. Juli 1909. - Lutzen, L. P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Fællesrejse til Rhinprovinsen den 15.—28. Juli 1909.