Om Smørfedtets Sammensætning i Smørprøver af dansk og russisk-sibirisk Oprindelse. - Jørgensen, Gunner (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Smørfedtets Sammensætning i Smørprøver af dansk og russisk-sibirisk Oprindelse.