Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1909, sammenlignet med Omsætningen i tidligere Aar. - Christensen, N. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandet af Landbrugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1909, sammenlignet med Omsætningen i tidligere Aar.