En Udvidelse af Baconproduktionen baseret paa importeret Korn. (Fortsat fra Hæfte 3, S. 138). - Rasmussen, Knud (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
En Udvidelse af Baconproduktionen baseret paa importeret Korn. (Fortsat fra Hæfte 3, S. 138).