Maskinskole for Landmænd. 3 Maaneders Undervisning i København og Horsens. - Land Jensen, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Maskinskole for Landmænd. 3 Maaneders Undervisning i København og Horsens.