Rationaliseringsproblemer i Landbruget i økonomisk Belysning. Foredrag, d. 11. december 1947. - Ridder, Johs. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Rationaliseringsproblemer i Landbruget i økonomisk Belysning. Foredrag, d. 11. december 1947.