Landøkonomisk ungdomsarbejde i U. S. A. specielt med henblik på de 14—21 årige. - Gamst Nielsen, Carl Gustav (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landøkonomisk ungdomsarbejde i U. S. A. specielt med henblik på de 14—21 årige.