Ensilering og høberedning i U. S. A.Forsøgsresultater samt indtryk fra en rejse foretaget foråret 1949. - Steensberg, V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ensilering og høberedning i U. S. A.Forsøgsresultater samt indtryk fra en rejse foretaget foråret 1949.