Landbrugsstatistikken og dens betydning som grundlag for en belysning af landbrugets stilling. (Fortsættelse.) - Døssing, Peter (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugsstatistikken og dens betydning som grundlag for en belysning af landbrugets stilling. (Fortsættelse.)