Ensileringsanlæg i 1949 samt forbruget af ensileringsafgrøder og frisk roetop af høst 1949. - Døssing, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ensileringsanlæg i 1949 samt forbruget af ensileringsafgrøder og frisk roetop af høst 1949.