Oversigt over undersøgelser og forsøg vedrørende fluebekæmpelsen 1949. (II.) - Keiding, J.; van Deurs, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Oversigt over undersøgelser og forsøg vedrørende fluebekæmpelsen 1949. (II.)