Systematiske flyvehavremndersøgelser foretaget af foreningerne af »Unge Landmænd« på Lolland Falster. - Hansen, Ejgil (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Systematiske flyvehavremndersøgelser foretaget af foreningerne af »Unge Landmænd« på Lolland Falster.