Om fremtidige Opgaver for Den kgl. Veterinær- og Landbo-Højskoles Landbrugsundervisning med særligt Henblik paa Undervisningen i Jorddyrkning og Plantekultur. - Westermann, T. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om fremtidige Opgaver for Den kgl. Veterinær- og Landbo-Højskoles Landbrugsundervisning med særligt Henblik paa Undervisningen i Jorddyrkning og Plantekultur.