Arbejdsprøve med selvbindende Høstmaskiner og Mejeapparater til SlaamaskinerpaaConstantinsborg ved Aarhus i 1908. - Dall, M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Arbejdsprøve med selvbindende Høstmaskiner og Mejeapparater til SlaamaskinerpaaConstantinsborg ved Aarhus i 1908.