Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium ved Fr. Christensen om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1907. - Christensen, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium ved Fr. Christensen om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1907.